Zwembad Reeshof
Sport in Tilburg
»
»

Zwempret voor jong en oud in het gezellige bad gelegen in de wijk Reeshof. Voor de allerkleinsten is er het baby- en peuterbad. Vorige zomer heeft zwembad Reeshof dit baby-peuterbad vernieuwd en uitgebreid met een waar spraypark; een gedeelte met waterfonteinen.

Voor de oudere kids is er ook veel te beleven. Roetsj van de glijbaan, spring van de duikplank en leef je uit met diverse speelattributen. In de twee 25-meterbaden kun je met het gevarieerde activiteitenaanbod trainen voor conditie en sterke spieren. Koop online je kaartjes of verleng je abonnementen en badenkaarten via de oranje knop. 

Let op: Zwembad Reeshof beschikt niet meer over zwembandjes/drijfmiddelen voor de kleinste zwemmertjes. Kom je bij ons zwemmen en heb je nog geen zwemdiploma, dan zijn drijfmiddelen verplicht. Vergeet deze niet mee te nemen! Eventueel zijn ze bij ons te koop, in de automaat met zwemartikelen. Helaas zijn de whirlpools tot nader order buiten gebruik, onze excuses hiervoor. 

In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van de buitenligweide. Al zin om lekker te zonnen? En wist je dat je voor de deur gratis kunt parkeren? Er zijn ook twee invalide parkeerplaatsen. Bij Grand Café kun je genieten van een hapje en drankje. Je kunt er ook terecht voor kinderfeestjes

Zwembad Reeshof
Adres: Heereveldendreef 8-10, 5043 EX Tilburg
Telefoon: 013 532 58 58
Email: sport@tilburg.nl
plan route