Recreatief zwemmen
Sport in Tilburg
»
»
»

Beleef een dagje uit bij de Tilburgse zwembaden. Ontdek het spektakel in de spannende glijbanen. Maak samen met je broers, zussen en vrienden plezier in de recreatiebaden. In de schoolvakanties liggen er ook nog eens gave attracties in het water. Geniet van een leuk uitje tijdens het vrijzwemmen! 

Faciliteiten zwembaden

  • Stappegoor: Er zijn binnen twee glijbanen; de wildwaterbaan en de Coral Splash. In deze laatste glijbaan kun je in verschillende thema's van de glijbaan roetsjen. Er is een stroomversnelling en er zijn verschillende wellness-voorzieningen. Geniet van de whirlpools, jetstreams en stoombaden. Buiten is er een familieglijbaan. 
  • Reeshof: Er is een baby-peuterbad met een waar spraypark; een gedeelte met waterfonteinen. Ook is er een leuke glijbaan en kun je een duik maken van de duikplank.
  • Drieburcht: Er is een snelle witte glijbaan waarmee je met jouw favoriete kleur vanaf kunt. Ontspan in de gratis groepswhirlpool en de stoomcabines. 

Reserveren tickets

Tickets voor recreatief zwemmen zijn te koop via de webshop en bij de receptie van het zwembad. Vooraf reserveren is niet verplicht. Via de oranje knop aan de zijkant kun je tickets voor recreatief zwemmen bestellen. Je kunt tot 15 minuten voordat je zwemactiviteit begint je reservering kosteloos verplaatsen, daarna is dit niet meer mogelijk. Verplaatsen kan in de webshop via Mijn historie en overzichten -> Mijn reserveringen. 

Splash

Tijdens de schoolvakanties beleef je in Sportcomplex Drieburcht een spetterende middag tijdens SPLASH. Geniet met je vrienden van de spectaculaire waterattracties, chips en ranja.