Sport in Tilburg
»

Beweegcampagne #GewoonGaon

Beweegcampagne #GewoonGaon

Behoorlijk wat Tilburgers zijn de afgelopen periode gestopt met sporten. En dat is jammer. Je mist daarmee de gezelligheid op de sportvereniging, het bewegen, de lol in het spelletje en het samenzijn. Met de campagne #GewoonGaon willen we iedereen stimuleren om (weer) te sporten en bewegen. 

Wij Tilburgers mauwen niet, we zijn aanpakkers. Sport en bewegen hoort bij die manier van leven… Of je dat nu doet bij een vereniging, sportaanbieder, of zelf buiten op het moment dat het jou uitkomt. Of je nu een totale beginner bent op het gebied van sport of al ervaring hebt...Dat maakt niet uit. Je gaat gewoon.

In deze campagne sta jij als sporter centraal. Wanneer geniet jij van je (nieuwe) sport? Voor welke persoonlijke challenge of sportprestatie ga jij? Jong en oud, iedereen kan zijn of haar eigen verhaal delen. In beeld, foto of tekst. Via onze social media kanalen nodigen we je daar de komende tijd toe uit. Hier vind je tevens handige tips en inspiratie om te gaan sporten en bewegen. Ook worden er acties en activiteiten van verenigingen gedeeld waar jij je voor kunt aanmelden. Dus volg ons op Facebook of op Instagram

Ben je nu al klaar om te sporten en wil je #GewoonGaon? Neem dan een kijkje op de sportfinder om je favo sport te vinden.

Informatie voor verenigingen

Meer Tilburgers aan het sporten en bewegen krijgen, dat lukt ons niet alleen. Daarom biedt de gemeente Tilburg verenigingen hulp in de vorm van vouchers. Als vereniging, club of sportaanbieder kun je hier aanspraak op maken via de regeling Sport Lokaal. Wat je daarvoor moet doen? Je hoeft ons alleen te laten weten hoe jij het bedrag wil inzetten om mensen in beweging te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van nieuwe sportactiviteiten. Meer informatie en aanvragen kan via tilburg.nl.

Heb je nog vragen? Dan staat Team Verenigingsondersteuning voor je klaar. Onze verenigingsondersteuners ondersteunen Tilburgse sportverenigingen in brede zin. Ze weten de weg in de gemeente, waardoor ze snel de juiste kennis en informatie met verenigingen kunnen delen. Meer informatie en contact, klik hier. 

Verder Lezen